Djursjukhuset Sundsvall söker djurvårdare nivå 3

Vi söker djurvårdare nivå 3 till Sundsvall

“Hej! Jag heter Michaela och jobbar på MittNorrlands
    djursjukvård. Jag började jobba som djurvårdare på nivå
    2 2014. Jag fick utbilda mig via jobbet till djurvårdare
    nivå 3 under 2017 vilket har gjort att jag fått stora
    möjligheter att utvecklas i yrkesrollen som
    vårdsköterska, akutsköterska och inom anestesi. Vi får
    växa i våran egna takt och
    får rätt ansvar utifrån våra förutsättningar.
    Det jag brinner mest för på min arbetsplats är
    variationen
    och utvecklingsmöjligheterna vi får.
    Hoppas vi ses! /Michan"

Djursjukhuset Sundsvall är en del av koncernen MittNorrlands Djursjukvård. MittNorrlands Djursjukvård består av två dygnetruntöppna djursjukhus och tre dagöppna smådjurskliniker. Tillsammans är vi närmare 170 medarbetare, fördelade mellan orterna Östersund, Åre, Sundsvall och Härnösand – från fjäll till kust i den vackraste delen av landet! Vår målsättning är att leverera högkvalitativ djursjukvård med omsorg och omtanke om våra medarbetare, patienter och djurägare. Våra djursjukhus är viktiga remissinstanser i norra Sverige eftersom vi kan erbjuda avancerade ortopediska och kirurgiska ingrepp samt intensiv- och stationärvård dygnet runt. Vi tar emot remisser för CT-undersökningar på båda djursjukhusen.

Djursjukhuset Sundsvall flyttade våren 2019 till helt nya toppmoderna lokaler på 2 500 m2. Våra mindre kliniker har ett nära samarbete med våra djursjukhus och vi har fortlöpande internutbildningar tillsammans för att utveckla vår gemensamma kompetens.

Nu söker vi dig som vill ha en stimulerande arbetsplats och som vill vara en del i en framgångsrik och spännande verksamhet! Varmt välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningar löpande.

Varmt välkommen att mejla iza.anundborg@djursjukhusetsundsvall.se